Hitta ett bageri i Lyckeby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lyckeby. Om du bor i Lyckeby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Lyckeby. Om du letar efter ett bageri i Lyckeby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lyckeby

Här är en lista över alla bagerier i Lyckeby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lyckeby som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Lyckeby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lyckeby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lyckeby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lyckeby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lyckeby

Det finns minst ett bageri i Lyckeby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lyckeby, finns nedan lite allmän information om Lyckeby som kan vara av intresse.

Lyckeby är en del av tätorten Karlskrona och före detta tätort i Karlskrona kommun, sedan 1970 sammanvuxen med Karlskrona. Samhället är beläget vid mynningen av Lyckebyån. Lyckeby hade tidigare stadsprivilegier och gick då under namnet Lyckå. Senare gav det namn åt Lyckeby landskommun, som införlivades i Karlskrona stad 1967.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lyckeby kan du läsa mer om Lyckeby i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Lyckeby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lyckeby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Blekinge.