Hitta ett bageri i Borlänge - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Borlänge. Om du bor i Borlänge och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 6 olika bagerier i Borlänge. Om du letar efter ett bageri i Borlänge som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Borlänge

Här är en lista över alla bagerier i Borlänge som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Borlänge som uppfyller dina behov här.

Kvarnsvedens Konditori Firma
Sörbo 23
781 91 BORLÄNGE


Coop Forum
Tyllsnäsv. 4
784 61 BORLÄNGE


ICA Maxi Borlänge
Mjälgav. 2
784 37 BORLÄNGE


Coop Konsum Forssa
Brageg. 6
784 44 BORLÄNGE


Polfärskt Bröd Dalarna
Frostmors v. 24
784 55 BORLÄNGE


Gullans Bröd
Rommev. 87
784 63 BORLÄNGE


Frallor och fika i Borlänge

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Borlänge om du vill göra något speciellt på ett bageri i Borlänge. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Borlänge från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Borlänge

Det finns minst ett bageri i Borlänge, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Borlänge, finns nedan lite allmän information om Borlänge som kan vara av intresse.

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Borlänge kan du läsa mer om Borlänge i den här artikeln.

Vi upptäckte 6 olika bagerier i Borlänge som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Borlänge som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.