Hitta ett bageri i Enviken - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Enviken. Om du bor i Enviken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Enviken. Om du letar efter ett bageri i Enviken som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Enviken

Här är en lista över alla bagerier i Enviken som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Enviken som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Enviken

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Enviken om du vill göra något speciellt på ett bageri i Enviken. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Enviken från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Enviken

Det finns minst ett bageri i Enviken, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Enviken, finns nedan lite allmän information om Enviken som kan vara av intresse.

Enviken är en tätort i Falu kommun och kyrkbyn i Envikens socken. Orten ligger vid riksväg 50 i kommunens norra del. I Enviken ligger Envikens kyrka och i den intilliggande Enviksbyn Envikens gamla kyrka.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Enviken kan du läsa mer om Enviken i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Enviken som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Enviken som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.