Hitta ett bageri i Ludvika - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ludvika. Om du bor i Ludvika och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Ludvika. Om du letar efter ett bageri i Ludvika som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ludvika

Här är en lista över alla bagerier i Ludvika som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ludvika som uppfyller dina behov här.

Blå Rutan AB
Ö. Storg. 15
771 50 LUDVIKA


Bergslagskonditoriet
Storg. 30
771 30 LUDVIKA


Coop Extra
Granitv. 2
771 41 LUDVIKA


Frallor och fika i Ludvika

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ludvika om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ludvika. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ludvika från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ludvika

Det finns minst ett bageri i Ludvika, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ludvika, finns nedan lite allmän information om Ludvika som kan vara av intresse.

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ludvika kan du läsa mer om Ludvika i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Ludvika som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ludvika som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.