Hitta ett bageri i Sälen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sälen. Om du bor i Sälen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 7 olika bagerier i Sälen. Om du letar efter ett bageri i Sälen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sälen

Här är en lista över alla bagerier i Sälen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sälen som uppfyller dina behov här.

Sonebolaget I Sälen AB
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans
Pålhagen 5 J
780 67 SÄLEN


Fjällbagarn Bageri, Café & Pizzeria
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Bageri Bullans Lindvallen
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Lindvallens Restauranger
Lindvallen Värdshus
780 67 SÄLEN


Coop Konsum
Sälenv. 15
780 67 SÄLEN


Gustav Grill & Bar
Lindvallen
780 67 SÄLEN


Frallor och fika i Sälen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sälen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sälen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sälen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sälen

Det finns minst ett bageri i Sälen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sälen, finns nedan lite allmän information om Sälen som kan vara av intresse.

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sälen kan du läsa mer om Sälen i den här artikeln.

Vi upptäckte 7 olika bagerier i Sälen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sälen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.