Hitta ett bageri i Säter - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Säter. Om du bor i Säter och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Säter. Om du letar efter ett bageri i Säter som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Säter

Här är en lista över alla bagerier i Säter som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Säter som uppfyller dina behov här.

Hedin, Barbro Elisabet
Korsnäbbv. 5
783 31 SÄTER


Annas Hembageri
Vasag. 2
783 30 SÄTER


Frallor och fika i Säter

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Säter om du vill göra något speciellt på ett bageri i Säter. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Säter från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Säter

Det finns minst ett bageri i Säter, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Säter, finns nedan lite allmän information om Säter som kan vara av intresse.

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Säter kan du läsa mer om Säter i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Säter som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Säter som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.