Hitta ett bageri i Smedjebacken - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Smedjebacken. Om du bor i Smedjebacken och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Smedjebacken. Om du letar efter ett bageri i Smedjebacken som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Smedjebacken

Här är en lista över alla bagerier i Smedjebacken som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Smedjebacken som uppfyller dina behov här.

Konditori Mitt Smeten
Vasag. 6
777 30 SMEDJEBACKEN


Frallor och fika i Smedjebacken

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Smedjebacken om du vill göra något speciellt på ett bageri i Smedjebacken. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Smedjebacken från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Smedjebacken

Det finns minst ett bageri i Smedjebacken, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Smedjebacken, finns nedan lite allmän information om Smedjebacken som kan vara av intresse.

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Smedjebacken kan du läsa mer om Smedjebacken i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Smedjebacken som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Smedjebacken som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Dalarna.