Hitta ett bageri i Alfta - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Alfta. Om du bor i Alfta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Alfta. Om du letar efter ett bageri i Alfta som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Alfta

Här är en lista över alla bagerier i Alfta som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Alfta som uppfyller dina behov här.

Peter Granberg
Vestmansv. 26
822 30 ALFTA


Frallor och fika i Alfta

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Alfta om du vill göra något speciellt på ett bageri i Alfta. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Alfta från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Alfta

Det finns minst ett bageri i Alfta, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Alfta, finns nedan lite allmän information om Alfta som kan vara av intresse.

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Alfta kan du läsa mer om Alfta i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Alfta som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Alfta som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Gävleborg.