Hitta ett bageri i Burgsvik - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Burgsvik. Om du bor i Burgsvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Burgsvik. Om du letar efter ett bageri i Burgsvik som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Burgsvik

Här är en lista över alla bagerier i Burgsvik som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Burgsvik som uppfyller dina behov här.

Labans kvarn AB
Öja Sigfride 340
623 33 BURGSVIK


Fiket
Hamnv. 1
623 35 BURGSVIK


Frallor och fika i Burgsvik

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Burgsvik om du vill göra något speciellt på ett bageri i Burgsvik. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Burgsvik från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Burgsvik

Det finns minst ett bageri i Burgsvik, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Burgsvik, finns nedan lite allmän information om Burgsvik som kan vara av intresse.

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Burgsvik kan du läsa mer om Burgsvik i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Burgsvik som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Burgsvik som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Gotland.