Hitta ett bageri i Klintehamn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Klintehamn. Om du bor i Klintehamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Klintehamn. Om du letar efter ett bageri i Klintehamn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Klintehamn

Här är en lista över alla bagerier i Klintehamn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Klintehamn som uppfyller dina behov här.

Bulldegen
Väte Bäcks 309
623 78 KLINTEHAMN


Hejde Forse Knäcke
Hejde Forse 650
623 75 KLINTEHAMN


Frallor och fika i Klintehamn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Klintehamn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Klintehamn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Klintehamn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Klintehamn

Det finns minst ett bageri i Klintehamn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Klintehamn, finns nedan lite allmän information om Klintehamn som kan vara av intresse.

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Klintehamn kan du läsa mer om Klintehamn i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Klintehamn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Klintehamn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Gotland.