Hitta ett bageri i Tingstäde - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Tingstäde. Om du bor i Tingstäde och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Tingstäde. Om du letar efter ett bageri i Tingstäde som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Tingstäde

Här är en lista över alla bagerier i Tingstäde som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tingstäde som uppfyller dina behov här.

Lillåkre Present & Bröd AB
Tingstäde Bryor 760
624 44 TINGSTÄDE


Frallor och fika i Tingstäde

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Tingstäde om du vill göra något speciellt på ett bageri i Tingstäde. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Tingstäde från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Tingstäde

Det finns minst ett bageri i Tingstäde, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Tingstäde, finns nedan lite allmän information om Tingstäde som kan vara av intresse.

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Tingstäde kan du läsa mer om Tingstäde i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Tingstäde som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tingstäde som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Gotland.