Hitta ett bageri i Falkenberg - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Falkenberg. Om du bor i Falkenberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Falkenberg. Om du letar efter ett bageri i Falkenberg som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Falkenberg

Här är en lista över alla bagerier i Falkenberg som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Falkenberg som uppfyller dina behov här.

le croissant
Nyg. 42 Kronan Shopping
311 31 FALKENBERG


Peters Konditori AB
Hjortv. 2
311 41 FALKENBERG


Coop Forum
Klockareg. 27
311 36 FALKENBERG


Västra Bageriet
Mölleg. 16
311 34 FALKENBERG


Frallor och fika i Falkenberg

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Falkenberg om du vill göra något speciellt på ett bageri i Falkenberg. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Falkenberg från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Falkenberg

Det finns minst ett bageri i Falkenberg, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Falkenberg, finns nedan lite allmän information om Falkenberg som kan vara av intresse.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Falkenberg kan du läsa mer om Falkenberg i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Falkenberg som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Falkenberg som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Halland.