Hitta ett bageri i Kungsbacka - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kungsbacka. Om du bor i Kungsbacka och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 5 olika bagerier i Kungsbacka. Om du letar efter ett bageri i Kungsbacka som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kungsbacka

Här är en lista över alla bagerier i Kungsbacka som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kungsbacka som uppfyller dina behov här.

Brödkaveln & Co i Kungsbacka AB
Storg. 20
434 32 KUNGSBACKA


ICA Maxi Stormarknad
Hedebrov. 50
434 39 KUNGSBACKA


Bönor & Bakat AB
Energig. 15 B
434 37 KUNGSBACKA


Majgårdens Bageri & Konditori
N. Torgg. 5
434 30 KUNGSBACKA


Sahlström Praliner & Kakor
Bäckängsv. 20
434 96 KUNGSBACKA


Frallor och fika i Kungsbacka

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kungsbacka om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kungsbacka. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kungsbacka från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kungsbacka

Det finns minst ett bageri i Kungsbacka, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kungsbacka, finns nedan lite allmän information om Kungsbacka som kan vara av intresse.

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kungsbacka kan du läsa mer om Kungsbacka i den här artikeln.

Vi upptäckte 5 olika bagerier i Kungsbacka som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kungsbacka som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Halland.