Hitta ett bageri i Laholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Laholm. Om du bor i Laholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Laholm. Om du letar efter ett bageri i Laholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Laholm

Här är en lista över alla bagerier i Laholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Laholm som uppfyller dina behov här.

Cakedreams No2
Stortorget 3
312 30 LAHOLM


Kalasdrömmar Laholm AB
Humlegången 1 B
312 30 LAHOLM


Frallor och fika i Laholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Laholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Laholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Laholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Laholm

Det finns minst ett bageri i Laholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Laholm, finns nedan lite allmän information om Laholm som kan vara av intresse.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Laholm kan du läsa mer om Laholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Laholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Laholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Halland.