Hitta ett bageri i Backe - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Backe. Om du bor i Backe och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Backe. Om du letar efter ett bageri i Backe som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Backe

Här är en lista över alla bagerier i Backe som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Backe som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Backe

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Backe om du vill göra något speciellt på ett bageri i Backe. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Backe från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Backe

Det finns minst ett bageri i Backe, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Backe, finns nedan lite allmän information om Backe som kan vara av intresse.

Backe är en tätort i Strömsunds kommun och kyrkbyn i Fjällsjö socken. Orten ligger i landskapet Ångermanland och sedan 1974 i Jämtlands län.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Backe kan du läsa mer om Backe i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Backe som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Backe som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jämtland.