Hitta ett bageri i Frösön - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Frösön. Om du bor i Frösön och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Frösön. Om du letar efter ett bageri i Frösön som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Frösön

Här är en lista över alla bagerier i Frösön som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Frösön som uppfyller dina behov här.

Edenbos Konditori & Butik AB
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN


Coop Konsum
Trädgårdsv. 2
832 43 FRÖSÖN


Tages Konditori & Kök
Frösöv. 32
832 43 FRÖSÖN


Frallor och fika i Frösön

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Frösön om du vill göra något speciellt på ett bageri i Frösön. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Frösön från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Frösön

Det finns minst ett bageri i Frösön, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Frösön, finns nedan lite allmän information om Frösön som kan vara av intresse.

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Frösön kan du läsa mer om Frösön i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Frösön som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Frösön som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jämtland.