Hitta ett bageri i Funäsdalen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Funäsdalen. Om du bor i Funäsdalen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Funäsdalen. Om du letar efter ett bageri i Funäsdalen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Funäsdalen

Här är en lista över alla bagerier i Funäsdalen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Funäsdalen som uppfyller dina behov här.

Funäsdalens Tunnbrödsstuga
Rörosv. 66
840 95 FUNÄSDALEN


Funäsdalens Tårt Design
Nyhemsv. 10
840 95 FUNÄSDALEN


Frallor och fika i Funäsdalen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Funäsdalen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Funäsdalen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Funäsdalen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Funäsdalen

Det finns minst ett bageri i Funäsdalen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Funäsdalen, finns nedan lite allmän information om Funäsdalen som kan vara av intresse.

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Funäsdalen kan du läsa mer om Funäsdalen i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Funäsdalen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Funäsdalen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jämtland.