Hitta ett bageri i Järpen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Järpen. Om du bor i Järpen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Järpen. Om du letar efter ett bageri i Järpen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Järpen

Här är en lista över alla bagerier i Järpen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Järpen som uppfyller dina behov här.

Huså Bröd AB
Huså Byg. 31
830 05 JÄRPEN


Coop Konsum
Norra v. 27
830 05 JÄRPEN


Frallor och fika i Järpen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Järpen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Järpen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Järpen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Järpen

Det finns minst ett bageri i Järpen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Järpen, finns nedan lite allmän information om Järpen som kan vara av intresse.

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Järpen kan du läsa mer om Järpen i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Järpen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Järpen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jämtland.