Hitta ett bageri i Ljusnedal - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Ljusnedal. Om du bor i Ljusnedal och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Ljusnedal. Om du letar efter ett bageri i Ljusnedal som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Ljusnedal

Här är en lista över alla bagerier i Ljusnedal som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Ljusnedal som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Ljusnedal

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Ljusnedal om du vill göra något speciellt på ett bageri i Ljusnedal. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Ljusnedal från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Ljusnedal

Det finns minst ett bageri i Ljusnedal, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Ljusnedal, finns nedan lite allmän information om Ljusnedal som kan vara av intresse.

Ljusnedal (sydsamiska: Provhke) är en kyrkby i tidigare Ljusnedals församling i Härjedalens kommun belägen norr om Ljusnedalssjön. Genom byn rinner Ljusnan. Ljusnedal är en del av Funäsfjällen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Ljusnedal kan du läsa mer om Ljusnedal i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Ljusnedal som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Ljusnedal som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jämtland.