Hitta ett bageri i Lekeryd - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lekeryd. Om du bor i Lekeryd och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Lekeryd. Om du letar efter ett bageri i Lekeryd som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lekeryd

Här är en lista över alla bagerier i Lekeryd som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lekeryd som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Lekeryd

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lekeryd om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lekeryd. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lekeryd från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lekeryd

Det finns minst ett bageri i Lekeryd, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lekeryd, finns nedan lite allmän information om Lekeryd som kan vara av intresse.

Lekeryd är en tätort och kommundel i Jönköpings kommun i Jönköpings län samt kyrkby i Lekeryds socken. Lekeryd ligger mellan Huskvarna och Aneby i Småland. Samhället består av ett antal mindre butiker, en kiosk, en bensinmack, en frisörsalong, en pizzeria, en bilverkstad och Ica Nära "Ohlssons"

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lekeryd kan du läsa mer om Lekeryd i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Lekeryd som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lekeryd som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jönköping.