Hitta ett bageri i Värnamo - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Värnamo. Om du bor i Värnamo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 6 olika bagerier i Värnamo. Om du letar efter ett bageri i Värnamo som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Värnamo

Här är en lista över alla bagerier i Värnamo som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Värnamo som uppfyller dina behov här.

Enets Marmeladeri & Bageri Handelsbolag
Fröset Enet
331 94 VÄRNAMO


Stigs Pelikanen Café och Bistro
Storg. 32
331 31 VÄRNAMO


Café 18
Storgatsbacken 18
331 30 VÄRNAMO


Kafferepet
Storg. 52
331 31 VÄRNAMO


Stigs Café & Bageri I Värnamo AB
Ringv. 40
331 32 VÄRNAMO


Enets Marmeladeri & Bageri
Fröset Enet
331 94 VÄRNAMO


Frallor och fika i Värnamo

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Värnamo om du vill göra något speciellt på ett bageri i Värnamo. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Värnamo från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Värnamo

Det finns minst ett bageri i Värnamo, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Värnamo, finns nedan lite allmän information om Värnamo som kan vara av intresse.

Värnamo är en tätort och centralort i Värnamo kommun i Jönköpings län. Värnamo är beläget vid Lagan, en bit ifrån dess mynning i sjön Vidöstern. Namnet Värnamo kommer av värn, i ett gammalt ord med betydelsen hägnad. Näringslivet har till stor del präglats av möbelindustrin, med fler än 30 möbelfabriker mellan 1890 och 1960.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Värnamo kan du läsa mer om Värnamo i den här artikeln.

Vi upptäckte 6 olika bagerier i Värnamo som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Värnamo som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Jönköping.