Hitta ett bageri i Berga - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Berga. Om du bor i Berga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Berga. Om du letar efter ett bageri i Berga som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Berga

Här är en lista över alla bagerier i Berga som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Berga som uppfyller dina behov här.

Coop Berga
N. Storg. 8
579 40 BERGA


Frallor och fika i Berga

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Berga om du vill göra något speciellt på ett bageri i Berga. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Berga från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Berga

Det finns minst ett bageri i Berga, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Berga, finns nedan lite allmän information om Berga som kan vara av intresse.

Berga är en tätort i Högsby socken i Högsby kommun i Kalmar län. Berga uppstod under det sena 1800-talet som en järnvägsknutpunkt för smalspårsbanan Kalmar - Berga järnväg,. Berga trafikeras av Kalmar Länstrafiks Kustpilen till Kalmar, Linköping, samt Oskarshamn.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Berga kan du läsa mer om Berga i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Berga som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Berga som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.