Hitta ett bageri i Bergkvara - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Bergkvara. Om du bor i Bergkvara och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Bergkvara. Om du letar efter ett bageri i Bergkvara som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Bergkvara

Här är en lista över alla bagerier i Bergkvara som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Bergkvara som uppfyller dina behov här.

Salima AB
Komstorpsg. 2
385 40 BERGKVARA


Frallor och fika i Bergkvara

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Bergkvara om du vill göra något speciellt på ett bageri i Bergkvara. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Bergkvara från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Bergkvara

Det finns minst ett bageri i Bergkvara, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Bergkvara, finns nedan lite allmän information om Bergkvara som kan vara av intresse.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Bergkvara kan du läsa mer om Bergkvara i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Bergkvara som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Bergkvara som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.