Hitta ett bageri i Borgholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Borgholm. Om du bor i Borgholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Borgholm. Om du letar efter ett bageri i Borgholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Borgholm

Här är en lista över alla bagerier i Borgholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Borgholm som uppfyller dina behov här.

Nya Conditoriet i Borgholm AB
Storg. 28
387 31 BORGHOLM


Yngdéns Knäcke HB
Björkv. 12
387 35 BORGHOLM


Öländska Bröd AB
Slottsg. 5 B
387 31 BORGHOLM


Bödasands Bageri AB
BÖDASANDS CAMPING
387 35 BORGHOLM


Frallor och fika i Borgholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Borgholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Borgholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Borgholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Borgholm

Det finns minst ett bageri i Borgholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Borgholm, finns nedan lite allmän information om Borgholm som kan vara av intresse.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Borgholm kan du läsa mer om Borgholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Borgholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Borgholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.