Hitta ett bageri i Fårbo - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Fårbo. Om du bor i Fårbo och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Fårbo. Om du letar efter ett bageri i Fårbo som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Fårbo

Här är en lista över alla bagerier i Fårbo som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Fårbo som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Fårbo

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Fårbo om du vill göra något speciellt på ett bageri i Fårbo. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Fårbo från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Fårbo

Det finns minst ett bageri i Fårbo, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Fårbo, finns nedan lite allmän information om Fårbo som kan vara av intresse.

Fårbo är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. På andra sidan E22 ligger gården Fårbo, som gett namn till tätorten och spelat en betydande roll för samhällets utveckling. Fårbo levde tidigare i hög grad av sågverket på orten som lades ned 2002. Fårbo utsågs 2003 av Aftonbladet till "Sveriges ultimata byhåla".

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Fårbo kan du läsa mer om Fårbo i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Fårbo som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Fårbo som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.