Hitta ett bageri i Gamleby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Gamleby. Om du bor i Gamleby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Gamleby. Om du letar efter ett bageri i Gamleby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Gamleby

Här är en lista över alla bagerier i Gamleby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Gamleby som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Gamleby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Gamleby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Gamleby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Gamleby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Gamleby

Det finns minst ett bageri i Gamleby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Gamleby, finns nedan lite allmän information om Gamleby som kan vara av intresse.

Gamleby är den näst största tätorten i Västerviks kommun och kyrkbyn i Gamleby socken i Kalmar län. Namnet betyder "den gamla staden" och syftar på att orten ligger på den plats där Västerviks stad ursprungligen låg, fram till 1433.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Gamleby kan du läsa mer om Gamleby i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Gamleby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Gamleby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.