Hitta ett bageri i Kristdala - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Kristdala. Om du bor i Kristdala och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Kristdala. Om du letar efter ett bageri i Kristdala som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Kristdala

Här är en lista över alla bagerier i Kristdala som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Kristdala som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Kristdala

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Kristdala om du vill göra något speciellt på ett bageri i Kristdala. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Kristdala från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Kristdala

Det finns minst ett bageri i Kristdala, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Kristdala, finns nedan lite allmän information om Kristdala som kan vara av intresse.

Kristdala är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, kyrkby i Kristdala socken. Tätorten har aldrig dominerats av en stor enskild arbetsgivare, men man har haft en hel del mellanstora industrier som sågverk och svets-/plåtindustri. Pendlingen till Oskarshamn är omfattande.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Kristdala kan du läsa mer om Kristdala i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Kristdala som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Kristdala som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.