Hitta ett bageri i Målilla - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Målilla. Om du bor i Målilla och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Målilla. Om du letar efter ett bageri i Målilla som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Målilla

Här är en lista över alla bagerier i Målilla som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Målilla som uppfyller dina behov här.

Coop Målilla
Atlantv. 1
570 82 MÅLILLA


Frallor och fika i Målilla

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Målilla om du vill göra något speciellt på ett bageri i Målilla. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Målilla från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Målilla

Det finns minst ett bageri i Målilla, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Målilla, finns nedan lite allmän information om Målilla som kan vara av intresse.

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Målilla kan du läsa mer om Målilla i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Målilla som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Målilla som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.