Hitta ett bageri i Mörbylånga - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Mörbylånga. Om du bor i Mörbylånga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Mörbylånga. Om du letar efter ett bageri i Mörbylånga som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Mörbylånga

Här är en lista över alla bagerier i Mörbylånga som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Mörbylånga som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Köpmang. 19
386 50 MÖRBYLÅNGA


Frallor och fika i Mörbylånga

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Mörbylånga om du vill göra något speciellt på ett bageri i Mörbylånga. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Mörbylånga från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Mörbylånga

Det finns minst ett bageri i Mörbylånga, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Mörbylånga, finns nedan lite allmän information om Mörbylånga som kan vara av intresse.

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Mörbylånga kan du läsa mer om Mörbylånga i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Mörbylånga som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Mörbylånga som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.