Hitta ett bageri i Nybro - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Nybro. Om du bor i Nybro och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 6 olika bagerier i Nybro. Om du letar efter ett bageri i Nybro som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Nybro

Här är en lista över alla bagerier i Nybro som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nybro som uppfyller dina behov här.

Priems Konditori
Storg. 32
382 30 NYBRO


Coop Extra
St. Nyg. 6
382 30 NYBRO


Orrefors Bageri I Småland AB
Kyrkog. 3 B
382 33 NYBRO


Svantesson, Mariann
Riddarev. 13
382 45 NYBRO


Sandbergs Konditori
Riddarev. 13
382 45 NYBRO


ICA Kvantum
Bang. 4
382 40 NYBRO


Frallor och fika i Nybro

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Nybro om du vill göra något speciellt på ett bageri i Nybro. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Nybro från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Nybro

Det finns minst ett bageri i Nybro, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Nybro, finns nedan lite allmän information om Nybro som kan vara av intresse.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Nybro kan du läsa mer om Nybro i den här artikeln.

Vi upptäckte 6 olika bagerier i Nybro som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nybro som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.