Hitta ett bageri i Oskarshamn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Oskarshamn. Om du bor i Oskarshamn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Oskarshamn. Om du letar efter ett bageri i Oskarshamn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Oskarshamn

Här är en lista över alla bagerier i Oskarshamn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Oskarshamn som uppfyller dina behov här.

Nilssons Konditori
Köpmang. 11
572 30 OSKARSHAMN


Sockerbagaren I Flinshult AB
Flinshult 11
572 91 OSKARSHAMN


Frallor och fika i Oskarshamn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Oskarshamn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Oskarshamn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Oskarshamn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Oskarshamn

Det finns minst ett bageri i Oskarshamn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Oskarshamn, finns nedan lite allmän information om Oskarshamn som kan vara av intresse.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Oskarshamn kan du läsa mer om Oskarshamn i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Oskarshamn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Oskarshamn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.