Hitta ett bageri i Påryd - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Påryd. Om du bor i Påryd och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Påryd. Om du letar efter ett bageri i Påryd som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Påryd

Här är en lista över alla bagerier i Påryd som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Påryd som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Påryd

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Påryd om du vill göra något speciellt på ett bageri i Påryd. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Påryd från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Påryd

Det finns minst ett bageri i Påryd, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Påryd, finns nedan lite allmän information om Påryd som kan vara av intresse.

Påryd är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län, Karlslunda socken. I samhället finns Karlslunda kyrka, ICA-butik, bibliotek, bensinstation, bilverkstad, frisersalong, färgbutik, 2 st butiker för försäljning av cyklar, motorsågar, gräsklippare etc, samt pizzeria.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Påryd kan du läsa mer om Påryd i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Påryd som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Påryd som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.