Hitta ett bageri i Påskallavik - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Påskallavik. Om du bor i Påskallavik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Påskallavik. Om du letar efter ett bageri i Påskallavik som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Påskallavik

Här är en lista över alla bagerier i Påskallavik som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Påskallavik som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Påskallavik

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Påskallavik om du vill göra något speciellt på ett bageri i Påskallavik. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Påskallavik från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Påskallavik

Det finns minst ett bageri i Påskallavik, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Påskallavik, finns nedan lite allmän information om Påskallavik som kan vara av intresse.

Påskallavik är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län, beläget vid Kalmarsund, cirka 15 km söder om Oskarshamn. Påskallavik växte fram mellan gårdarna Emmekalv, Älvehult, Nötö och Vånevik, vilka kan härledas till medeltiden.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Påskallavik kan du läsa mer om Påskallavik i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Påskallavik som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Påskallavik som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.