Hitta ett bageri i Vimmerby - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vimmerby. Om du bor i Vimmerby och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Vimmerby. Om du letar efter ett bageri i Vimmerby som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vimmerby

Här är en lista över alla bagerier i Vimmerby som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vimmerby som uppfyller dina behov här.

Coop Vimmerby
Norrtullsg. 5
598 37 VIMMERBY


VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB
Magasinsg. 4
598 37 VIMMERBY


Frödinge Mejeri AB
Skolg. 2
598 95 VIMMERBY


Frallor och fika i Vimmerby

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vimmerby om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vimmerby. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vimmerby från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vimmerby

Det finns minst ett bageri i Vimmerby, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vimmerby, finns nedan lite allmän information om Vimmerby som kan vara av intresse.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vimmerby kan du läsa mer om Vimmerby i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Vimmerby som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vimmerby som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kalmar.