Hitta ett bageri i Lammhult - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lammhult. Om du bor i Lammhult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Lammhult. Om du letar efter ett bageri i Lammhult som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lammhult

Här är en lista över alla bagerier i Lammhult som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lammhult som uppfyller dina behov här.

Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB
Berg Säteri
360 30 LAMMHULT


Frallor och fika i Lammhult

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lammhult om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lammhult. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lammhult från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lammhult

Det finns minst ett bageri i Lammhult, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lammhult, finns nedan lite allmän information om Lammhult som kan vara av intresse.

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lammhult kan du läsa mer om Lammhult i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Lammhult som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lammhult som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kronoberg.