Hitta ett bageri i Moheda - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Moheda. Om du bor i Moheda och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Moheda. Om du letar efter ett bageri i Moheda som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Moheda

Här är en lista över alla bagerier i Moheda som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Moheda som uppfyller dina behov här.

Estvalls Bageri & Konditori
Kyrkog. 2
342 60 MOHEDA


Frallor och fika i Moheda

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Moheda om du vill göra något speciellt på ett bageri i Moheda. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Moheda från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Moheda

Det finns minst ett bageri i Moheda, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Moheda, finns nedan lite allmän information om Moheda som kan vara av intresse.

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Moheda kan du läsa mer om Moheda i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Moheda som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Moheda som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kronoberg.