Hitta ett bageri i Strömsnäsbruk - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Strömsnäsbruk. Om du bor i Strömsnäsbruk och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Strömsnäsbruk. Om du letar efter ett bageri i Strömsnäsbruk som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Strömsnäsbruk

Här är en lista över alla bagerier i Strömsnäsbruk som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Strömsnäsbruk som uppfyller dina behov här.

HB Nya Konditoriet
Lagastigsg. 53
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Frallor och fika i Strömsnäsbruk

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Strömsnäsbruk om du vill göra något speciellt på ett bageri i Strömsnäsbruk. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Strömsnäsbruk från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Strömsnäsbruk

Det finns minst ett bageri i Strömsnäsbruk, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Strömsnäsbruk, finns nedan lite allmän information om Strömsnäsbruk som kan vara av intresse.

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Strömsnäsbruk kan du läsa mer om Strömsnäsbruk i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Strömsnäsbruk som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Strömsnäsbruk som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kronoberg.