Hitta ett bageri i Urshult - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Urshult. Om du bor i Urshult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Urshult. Om du letar efter ett bageri i Urshult som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Urshult

Här är en lista över alla bagerier i Urshult som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Urshult som uppfyller dina behov här.

Urshults-Bagarn AB
Kanalv. 1
360 13 URSHULT


Frallor och fika i Urshult

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Urshult om du vill göra något speciellt på ett bageri i Urshult. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Urshult från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Urshult

Det finns minst ett bageri i Urshult, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Urshult, finns nedan lite allmän information om Urshult som kan vara av intresse.

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Urshult kan du läsa mer om Urshult i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Urshult som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Urshult som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kronoberg.