Hitta ett bageri i Växjö - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Växjö. Om du bor i Växjö och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 11 olika bagerier i Växjö. Om du letar efter ett bageri i Växjö som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Växjö

Här är en lista över alla bagerier i Växjö som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Växjö som uppfyller dina behov här.

Hovs Bageri
Östregårdsg. 7
352 40 VÄXJÖ


Munges Bageri och Café
Öjabyv. 20
352 50 VÄXJÖ


Broqvist Konditori
Kronobergsg. 14
352 33 VÄXJÖ


Khaldoons Bageri AB
Aleg. 28
352 40 VÄXJÖ


Coop Extra
Norremarksv. 1 Norremark
352 45 VÄXJÖ


Växjöbagarn
Storg. 71
352 36 VÄXJÖ


Polfärskt Bröd Växjö
Minkv. 2
352 45 VÄXJÖ


Askelyckans Konditori AB
Storg. 25
352 30 VÄXJÖ


Maxi ICA Stormarknad Växjö
Hejareg. 28
352 46 VÄXJÖ


Hennings Konditori AB
Storg. 59
352 36 VÄXJÖ


Skåres Konditori AB
Kungsg. 13
352 31 VÄXJÖ


Frallor och fika i Växjö

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Växjö om du vill göra något speciellt på ett bageri i Växjö. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Växjö från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Växjö

Det finns minst ett bageri i Växjö, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Växjö, finns nedan lite allmän information om Växjö som kan vara av intresse.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Växjö kan du läsa mer om Växjö i den här artikeln.

Vi upptäckte 11 olika bagerier i Växjö som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Växjö som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Kronoberg.