Hitta ett bageri i Norrfjärden - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Norrfjärden. Om du bor i Norrfjärden och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Norrfjärden. Om du letar efter ett bageri i Norrfjärden som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Norrfjärden

Här är en lista över alla bagerier i Norrfjärden som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Norrfjärden som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Norrfjärden

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Norrfjärden om du vill göra något speciellt på ett bageri i Norrfjärden. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Norrfjärden från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Norrfjärden

Det finns minst ett bageri i Norrfjärden, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Norrfjärden, finns nedan lite allmän information om Norrfjärden som kan vara av intresse.

Norrfjärden är en tätort i Piteå kommun. Byn är kyrkbyn i Norrfjärdens socken och ligger 15 kilometer norr om Piteå längs E4:an, på norra sidan om Alterälven. Öster om Norrfjärden ligger området Lassbacken och Harrbäcken. Här ligger även Norrfjärdens kyrka.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Norrfjärden kan du läsa mer om Norrfjärden i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Norrfjärden som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Norrfjärden som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Norrbotten.