Hitta ett bageri i Öjebyn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Öjebyn. Om du bor i Öjebyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Öjebyn. Om du letar efter ett bageri i Öjebyn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Öjebyn

Här är en lista över alla bagerier i Öjebyn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Öjebyn som uppfyller dina behov här.

Kvartersbageriet I Piteå AB
Gammelstadsv. 2
943 31 ÖJEBYN


Nya Hansens Konditori AB
Nyckelv. 3
943 36 ÖJEBYN


Coop Konsum
Öjag. 35
943 31 ÖJEBYN


Frallor och fika i Öjebyn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Öjebyn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Öjebyn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Öjebyn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Öjebyn

Det finns minst ett bageri i Öjebyn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Öjebyn, finns nedan lite allmän information om Öjebyn som kan vara av intresse.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Öjebyn kan du läsa mer om Öjebyn i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Öjebyn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Öjebyn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Norrbotten.