Hitta ett bageri i Rosvik - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Rosvik. Om du bor i Rosvik och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Rosvik. Om du letar efter ett bageri i Rosvik som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Rosvik

Här är en lista över alla bagerier i Rosvik som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Rosvik som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Handelsgränd
945 33 ROSVIK


Trundöbagaren AB
Trundöv. 749
945 34 ROSVIK


Frallor och fika i Rosvik

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Rosvik om du vill göra något speciellt på ett bageri i Rosvik. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Rosvik från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Rosvik

Det finns minst ett bageri i Rosvik, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Rosvik, finns nedan lite allmän information om Rosvik som kan vara av intresse.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Rosvik kan du läsa mer om Rosvik i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Rosvik som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Rosvik som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Norrbotten.