Hitta ett bageri i Södra Sunderbyn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Södra Sunderbyn. Om du bor i Södra Sunderbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Södra Sunderbyn. Om du letar efter ett bageri i Södra Sunderbyn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Södra Sunderbyn

Här är en lista över alla bagerier i Södra Sunderbyn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Södra Sunderbyn som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Södra Sunderbyn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Södra Sunderbyn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Södra Sunderbyn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Södra Sunderbyn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Södra Sunderbyn

Det finns minst ett bageri i Södra Sunderbyn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Södra Sunderbyn, finns nedan lite allmän information om Södra Sunderbyn som kan vara av intresse.

Södra Sunderbyn är en tätort i Luleå kommun och Nederluleå socken. Byn växer via den nyare delen Hammaren nästan ihop med Gammelstad och trafikeras av stadsbussar från Luleå lokaltrafik och betraktas därför alltmer som en stadsdel i Luleå. I Södra Sunderbyn finns en restaurang och pizzeria.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Södra Sunderbyn kan du läsa mer om Södra Sunderbyn i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Södra Sunderbyn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Södra Sunderbyn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Norrbotten.