Hitta ett bageri i Svensbyn - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Svensbyn. Om du bor i Svensbyn och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Svensbyn. Om du letar efter ett bageri i Svensbyn som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Svensbyn

Här är en lista över alla bagerier i Svensbyn som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Svensbyn som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Svensbyn

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Svensbyn om du vill göra något speciellt på ett bageri i Svensbyn. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Svensbyn från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Svensbyn

Det finns minst ett bageri i Svensbyn, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Svensbyn, finns nedan lite allmän information om Svensbyn som kan vara av intresse.

Svensbyn är en tätort i Piteå kommun. Det har funnits en skola för åk 1-6, kiosk och matvaruaffär samt dagis och fritids i Svensbyn, men nu finns bara skolan kvar i form av förskola/lågstadieskola. Vid den gamla affären finns det en bensinpump som fortfarande fungerar och sopsorteringsstation.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Svensbyn kan du läsa mer om Svensbyn i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Svensbyn som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Svensbyn som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Norrbotten.