Hitta ett bageri i Frövi - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Frövi. Om du bor i Frövi och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Frövi. Om du letar efter ett bageri i Frövi som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Frövi

Här är en lista över alla bagerier i Frövi som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Frövi som uppfyller dina behov här.

Firma Tomas Norberg AB
Wirséns v. 4
718 91 FRÖVI


Frallor och fika i Frövi

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Frövi om du vill göra något speciellt på ett bageri i Frövi. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Frövi från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Frövi

Det finns minst ett bageri i Frövi, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Frövi, finns nedan lite allmän information om Frövi som kan vara av intresse.

Frövi är en tätort i sydöstra delen av Lindesbergs kommun, Örebro län, Västmanland. I Frövi är BillerudKorsnäs Frövi den största arbetsgivaren, vilket också är sevärdheterna med sitt pappersbruksmuseum. I orten ligger också Näsby kyrka, sockenkyrkan i Näsby socken.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Frövi kan du läsa mer om Frövi i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Frövi som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Frövi som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Örebro.