Hitta ett bageri i Lindesberg - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lindesberg. Om du bor i Lindesberg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Lindesberg. Om du letar efter ett bageri i Lindesberg som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lindesberg

Här är en lista över alla bagerier i Lindesberg som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lindesberg som uppfyller dina behov här.

Café Lusthuset
Svarttjärnsv. 3
711 31 LINDESBERG


Frosths Konditori & Bageri
Kristinav. 16
711 30 LINDESBERG


Frallor och fika i Lindesberg

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lindesberg om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lindesberg. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lindesberg från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lindesberg

Det finns minst ett bageri i Lindesberg, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lindesberg, finns nedan lite allmän information om Lindesberg som kan vara av intresse.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lindesberg kan du läsa mer om Lindesberg i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Lindesberg som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lindesberg som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Örebro.