Hitta ett bageri i Nora - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Nora. Om du bor i Nora och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 4 olika bagerier i Nora. Om du letar efter ett bageri i Nora som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Nora

Här är en lista över alla bagerier i Nora som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Nora som uppfyller dina behov här.

ICA Supermarket Nora
Storgatan 45
713 30 NORA


Café Da Capo
Rådstugug. 19
713 31 NORA


Scheiermans Finbageri AB
Skördev. 37
713 30 NORA


Silkes Bageri Café
Borgmästarg. 1
713 31 NORA


Frallor och fika i Nora

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Nora om du vill göra något speciellt på ett bageri i Nora. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Nora från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Nora

Det finns minst ett bageri i Nora, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Nora, finns nedan lite allmän information om Nora som kan vara av intresse.

Nora är en tätort och centralort i Nora kommun. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder, med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800-talen. Husen används fortfarande för butiker, hantverk och bostäder.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Nora kan du läsa mer om Nora i den här artikeln.

Vi upptäckte 4 olika bagerier i Nora som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Nora som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Örebro.