Hitta ett bageri i Sköllersta - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sköllersta. Om du bor i Sköllersta och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Sköllersta. Om du letar efter ett bageri i Sköllersta som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sköllersta

Här är en lista över alla bagerier i Sköllersta som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sköllersta som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Sköllersta

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sköllersta om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sköllersta. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sköllersta från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sköllersta

Det finns minst ett bageri i Sköllersta, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sköllersta, finns nedan lite allmän information om Sköllersta som kan vara av intresse.

Sköllersta är en tätort i östra delen av Hallsbergs kommun, Örebro län och kyrkbyn i Sköllersta socken. Sköllersta ligger cirka 22 km söder om Örebro. I Sköllersta finns Sköllersta kyrka, Kävesta folkhögskolaoch en låg- och mellanstadieskola - Sköllersta skola.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sköllersta kan du läsa mer om Sköllersta i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Sköllersta som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sköllersta som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Örebro.