Hitta ett bageri i Storå - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Storå. Om du bor i Storå och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Storå. Om du letar efter ett bageri i Storå som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Storå

Här är en lista över alla bagerier i Storå som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Storå som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Storå

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Storå om du vill göra något speciellt på ett bageri i Storå. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Storå från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Storå

Det finns minst ett bageri i Storå, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Storå, finns nedan lite allmän information om Storå som kan vara av intresse.

Storå är en tätort i den norra delen av Lindesbergs kommun, belägen vid Råsvalens norra strand och omfattande Guldsmedshyttan som länge var ortens postadress. Genom orten rinner Storån och Länsväg 871 går genom hela orten, ända upp till Ramsberg där vägen delas.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Storå kan du läsa mer om Storå i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Storå som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Storå som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Örebro.