Hitta ett bageri i Boxholm - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Boxholm. Om du bor i Boxholm och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Boxholm. Om du letar efter ett bageri i Boxholm som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Boxholm

Här är en lista över alla bagerier i Boxholm som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Boxholm som uppfyller dina behov här.

Malexander Café & Gästrum
Kyrkov. 1 Malexander
590 14 BOXHOLM


Coop Konsum
Storg. 12
590 11 BOXHOLM


Boxholms Café & Smörgåsbar
Storg. 25 A
590 11 BOXHOLM


Frallor och fika i Boxholm

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Boxholm om du vill göra något speciellt på ett bageri i Boxholm. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Boxholm från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Boxholm

Det finns minst ett bageri i Boxholm, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Boxholm, finns nedan lite allmän information om Boxholm som kan vara av intresse.

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Boxholm kan du läsa mer om Boxholm i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Boxholm som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Boxholm som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Östergötland.